Jellostone Hostel

Where are we?

Hostel senalaziu mirnoj I tihoj ulici naVracaru, najstarijem I elitnom delu Beograda . Inspirisan kreativnoscu I udobnoscu smestaja, ovaj prijatno "ususkan" hostel vam omogucava da veoma lako budete u samom centru gradskih desavanja ukoliko to zelite. U neposrednoj je blizini centra Beograda, kao I brojnih znamenitosti I mesta za zabavu.


In proximity of...

Hostel Jellostone je novootvoren, kreativno uredjen proctor sa ciljem pruzanja udobnosti I kucne topline svojim posetiocima. Nalazi se u jednom nivou I nudi smestajni kapacitet od 16 kreveta rasporedjenih u izuzetno komfornim I svetlim sobama strukture :dvosobna, 2 cetvorokrevetne I jedna sestokrevetna soba. U svom sklopu nudi izuzetno prijatan I opustajuci dnevni boravak, kompletno opremljenu kuhinju sa trpezarijom I dva toaleta. WiFi ,klima, caj, kafa I izvorska voda su ukljuceni u cenu smestaja. Privatnost gostiju je obezbedjena.

Do centra grada I glavne pesacke zone je potrebno 15 min pesacenja. Hostel se nalazi u starom ,elitnom delu Beograda u kome je smesten veliki broj muzeja, fakulteta, pozorista I drugih glavnih institucija. U okruzenju od 500 m od hostela se nalazi Muzej Nikole Tesle, najstarija pijaca u Beogradu - Kalenic, park Tasmajdan, Hram Svetog Save, brojni restorani, kafici, fast food-ovi I shooping zona. Do reke je potrebno 30 min pesacenja.

Lokacija hostela je dobro povezana sa svim linijama gradskog saobracaja. Glavna autobuska I zeleznicka stanica se nalaze 20 min peske od hostela ili 5 stanica tramvajem br 7. Stanica metroa je udaljena 150m od hostela. Do aerodroma je potrebno 25 min. voznje, takodje postoji I mogucnost dogovora o usluzi prevoza do aerodroma.